logo

El blog d'informàtica per a usuaris.

Creat: 14 Gener 2021

Informàtica per a Usuaris.

Benvinguts al blog d'aPERM. Aquí podreu trobar tot un seguit d'articles per apropar-vos al món de la informàtica des d'un punt de vista amè i distret. Aquestes publicacions estan dirigides al públic en general i, de forma especial, a tots aquells que no tenen cap tipus de coneixement informàtic; només cal tenir ganes d'aprendre i passar-ho bé.

La meva finalitat és apropar el món de les noves tecnologies a tota persona interessada en perdre la por als ordinadors i als smartphones.

Aquí no trobareu explicacions tècniques ni consells de programació. Tanmateix, els meus articles no són del tot veraços des d'un punt de vista informàtic. Si així ho foren, l'usuari normal no entendria les explicacions tècniques i perdria l'interès. Per evitar que això passi, m'he marcat com a fita personal arribar a fer més entenedor el món de les noves tecnologies per a tothom.

Aquestes publicacions estan dirigides al públic en general i, de forma especial, a tots aquells que no tenen cap tipus de coneixement informàtic. Només cal tenir ganes d'aprendre i passar-ho bé.

Així doncs, us convido a endinsar-vos en aquest món tan apassionant de les noves tecnologies, les quals, encara que de vegades no ho sembli, estan aquí per fer-nos la vida més fàcil. Espero que en gaudiu de tot plegat.


compartiu-ho

Darrers articles publicats

18 Gener 2021

Les unitats d'informació.

Els bits, bytes, megues, gigues i d'altres paraulotes vàries.

Deixeu-me començar amb una dita que espero entendreu quan acabeu de llegir aquest article:

Al món hi ha 10 tipus de persones: les que entenen binari i les que no.

llegir article

Categories: Memòria